Ish så läskigt.


En blogg. Ish så läskigt.

Ett bloggnamn med hög risk för feltolkningar. Nojighet deluxe.

Perfekt, då kör vi.

_

Det finns mycket som jag är bra på. Mestadels saker som jag kan göra lite för mig själv, som att plugga, teckna/pyssla, programmera, skapa. Däremot har jag aldrig känt mig som någon energisprudlande underhållare. Jag kände därför först, att hur kul skulle det kunna bli på en blogg där jag ska bjussa på mig själv?

Samtidigt känner jag ett behov och en lust kring tanken att dela med mig av mina tankar och de små projekt som jag ständigt drar igång. Och tänka sig, jag behöver ju faktiskt inte anpassa innehållet så att det ska passa allt och alla. En stor insikt för en driven tjej.

Det blir inga hauls eller bilder på innehåll från shoppingkassar, inga sminkvideos eller särskilt mycket drama.

Det här blir nördigt och reflekterande. Jag verkligen älskar att tipsa om saker, väcka engagemang och intresse. Vilken DRÖM det hade varit att inspirera någon till att påbörja ett eget programmeringsprojekt, se utvecklingen och hur dennes självförtroendet skjuter i taket. Eller kunna dela med mig av mina pluggtips och att det skulle göra en skillnad för någon. Låt oss också diskutera prestationsångest, motgångar och allt vad som dyker upp på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *