30 days to takeoff


She’s got her ticket

I think she gonna use it

I think she going to fly away

Om en månad har jag sovit en första natt i mitt nya hem i Kalifornien. I ett hem där jag förhoppningsvis kommer att trivas i 10 månader. Om bara EN ynka månad. Ser framför mig hur jag kommer dumpa väskan på golvet, sätta mig på sängen och bara stirra rakt ut. Sen efter en timme eller så kommer jag eventuellt att förstå att det faktiskt är på riktigt alltihopa.

Har nog fått frågor och berättat om mina utbytesstudier så många gånger att det knappt längre känns som att det är mig själv jag pratar om. Kanske för att jag ofta är så angelägen om att byta fokus från att det är just Stanford att jag själv distanserat mig från faktum. Jag brukar istället babbla på om alla förberedelser som jag måste fixa, gärna sådant som låter krångligt för att kompensera lite. Så kanske att jag har lyckats neutralisera det hela lite, vad nu det skulle vara bra för, men framförallt verkar det ha lett till att min hjärna tror att hela den här grejen går ut på förberedelser. Mission to myself: från och med nu ska jag tillåta mig själv att bara vara brutalt taggad.  

 

Kalifornien vintern 2014/2015

And she’ll fly, fly, fly…

2 thoughts on “30 days to takeoff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *