Jag lämnar festen när den är som roligast

I det här fallet är festen mitt liv här i Sverige. Jag älskar att plugga i Norrköping. Jag älskar mina vänner där, staden, att bo i kollektiv, mina nära och kära hemma i Västerås och jag älskar min pojkvän. Snart är jag över åttatusensexhundra kilometer ifrån allt det där. 

Ibland kan en ju ha den där känslan av att bara vilja lämna allt hemma och ge sig av. Just nu har jag inte den känslan utan det var en hulkandes Sara som lämnade Norrköping idag. Samtidigt ökar det förväntansfulla pirret över att det snart bär iväg. Blandade känslor helt klart! Nu väl hemma i Västerås känner jag mig redo att ladda på riktigt. Det ska packas och mysas med familj och vänner. Promeneras lite i skogen och sådant.

Jag kan tro att värmen från veckans alla kramar stannar kvar ett bra tag och det känns fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *