Första midterm finito

Andas ut lite!

I vanliga fall har jag haft tentaperiod samma tid på året, så det här med att ha midterms kändes ändå inte helt ovant. Däremot, saker jag inte längre tar för givet gällande tentor:

– Att ha tillräckligt mycket skrivtid, kunna gå tillbaka till uppgifterna flera gånger.
– Att ha bord med tillräcklig yta för både pappren med frågor, kladdpapper och sina lösningar.

Jag hade en salstenta och logistiken var verkligen inte i min smak. En fullpackad föreläsningssal med minibord, 80 minuter. Min tentataktik som innebär att jag går fram och tillbaka till samma flera gånger håller inte riktigt för ~4 minuter skrivtid per uppgift. Som tur var så rättades tentorna väldigt shysst. Men fortfarande, segt att man kan behöva gå ur från salen utan att ha svarat ordentligt på vissa uppgifter, som man skulle kunna få rätt på om man bara hade tiden. 

Har även haft en del midterms i form av inlämningsuppgifter/presentationer. I övrigt bara flyger tiden fram här nu när jag kommit in i vanor. Har hittat mig en running buddy för löpturer ett par gånger i veckan. Handla på tisdagar, deadlines på onsdagar och ett par öl på torsdagar. Och så vidare! Händer mycket emellan också, igår till exempel var vi på studiebesök på spelföretaget Zynga uppe i San Fransisco och nästa helg åker vi ett stort gäng till Berkeley för ett hypad Football derbygame. Humör och tankar går i lite i berg- och dalbanor. Ena sekunden leker livet och andra känns saker och ting överväldigande. I det stora hela så har jag det fint här på andra sidan Atlanten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *