2/3 kurser avklarade av första quartern!

Det finns alltid en anledning att fira med en Dish Hike. Speciellt två avslutade kurser (!!). Igårkväll hade vi deadline i kursen Incentives in Computer Science där vi trixat med cybersecurity som projektarbete, ett arbete som resulterade i att jag blev rätt såld på idén om att bli en grym ethical hacker. Vi får se när jag hittar tiden till det haha. Och wow att alla homeworks i den här kursen är markerade som submitted nu. Jag känner mig rätt säker gällande att klara saker så länge jag har tid på mig, men nu får jag allt jobba upp min hastighet för att hänga med.

Samt i onsdags hade vi presentation av vårat spel Mars 2030. Det var roligt att endel av domarna var branchfolk från t ex Apple, Zynga, och Riot och att de alltså spelade vårt spel. Det har minst sagt varit en intensiv kurs med att koda ett nytt spel i veckan de första 4 veckorna och sedan ett slutprojekt på 5 veckor. Extra kul att få publicera spelet för att sen marknadsföra med GoogleAds och analysera resultatet, verklighetsförankrat liksom. Det var många bitar som skulle klaffa då vi valde att göra ett RTS-spel på så kort tid, men vi fick ihop det ändå (med ett par buggar såklart) och framförallt var vi så nöjda med sammarbetet i gruppen!

Nu har jag en knapp vecka att plugga inför min sista tenta. Sedan har jag en jul i Mexiko att se fram emot tillsammans med Samuel. Ytterst bra motivation alltså. Hörs! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *