”It should be fun because you can do whatever the hell you want”

(Ett utdrag ur en av dagens introduktionsföreläsningar). Lite så låter det faktiskt i alla tre kurser jag ska läsa nu, ett slutprojekt i varje som är open-ended. Väldigt skönt och roligt på ett sätt, att få fria tyglar, men det ger också utrymme för att ändra idéer cirka tusen gånger under de här första veckorna.

Uggh jag har mest bara behov av att skriva av mig lite.

Det kommer bli tufft att rodda tre större projekt (utöver alla mindre projekt som räknas som homeworks) under en och samma period. Jag försöker därför se om det går att koka ihop två kursprojekt till ett större vilket är vanligt att göra här. Sedan valen om att köra projekten själv eller i grupp. Ensam = kan välja helt själv vad jag vill göra (+), mindre socialt (-), lättare att kombinera (+) och så vidare. All logistik som skulle komma med beslutet att ha tre projektgrupper samtidigt känns inte så lockande. Deep learning blir ett grupprojekt är det spikat nu iallafall, så får vi se med de andra.

Så dessa stressande tankar i kombination med alla nya intryck av nya kurser, nytt folk och information och utebliven lunch pga schemat gjorde sitt idag. Men, bättre känsla i slutändan samt taggad på kursen i animering och simulering. Härlig liten klass och en föreläsare som verkligen håller oss vakna med sina skämt och är inspirerade. Efter introduktionen hörde jag en annan student säga något i stil med ”wow haha nu känner jag typ att jag vill dedikera all min vakna tid åt detta” och jag relaterar. Bland annat den här videon gjorde oss peppade!

En kommentar om “”It should be fun because you can do whatever the hell you want”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *