Winter quarter – Slutspurt!!

Som jag anade redan när jag skrev det här inlägget i januari har det varit en intensiv pluggperiod. Nu är det ändå näst sista veckan av winter quarter och på något vis har det gått ihop sig rätt bra ändå (?!). Iallafall så blev alla veckovisa hemupgifter inskickade i tid och godkända. Kvar är en hemtenta nu från tisdag-fredag och att slutföra alla tre större projekt. 

Slutprojekten som är på gång i de olika kurserna är:
– Klassificering av malariainfekterade celler med CNN ( Deep Learning )
– Reproduktion av blomsterbron i Coco ( Animation and Simulation )
– Samt implentera funktionalitet för att animera i det 3D-program som vi skrev funktioner för tidigare i kursen ( Interactive Computer Graphics )

Det har blivit många sena kvällar på campus och jag vet att jag tänkt flera gånger att jag ska vara galet nöjd om (när) jag får ihop alla kurserna. Så jag ska påminna mig om det sen och verkligen njuta järnet under spring break. Samuel kommer hit igen och min familj som jag inte träffat sedan september. Det vankas bland annat roadtrip och indisk bröllopsceremoni nere i San Diego, så kul!! 

fallingGif
Under skapadet av blomsterbron

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *