Hur många kalorier är det i en pizza?

En vanlig, fullstor pizza innehåller cirka 2 000 kalorier.

Table
  1. Hur många kalorier är det i en hel pizza?
  2. Hur många kalorier är det i en vanlig pizza?
  3. Hur mycket kalorier i en hel Vesuvio?
    1. Vilken pizza innehåller mest kalorier?

Hur många kalorier är det i en hel pizza?

Det finns ingen enkel svar på frågan hur många kalorier det är i en hel pizza. Det beror på vilken sorts pizza det är, vilken toppings det är och hur stor den är.

En vanlig italiensk pizza med tomatsås, mozzarella och parmaskinka innehåller cirka 350 kalorier per 100 gram. En amerikansk pizza med skinka, ost och pepperoni innehåller cirka 460 kalorier per 100 gram.

Så om du äter en hel vanlig italiensk pizza på cirka 400 gram, innehåller den cirka 1400 kalorier. Om du äter en amerikansk pizza på cirka 600 gram, innehåller den cirka 2760 kalorier.

Hur många kalorier är det i en vanlig pizza?

En vanlig pizza innehåller cirka 400 kalorier.

Hur mycket kalorier i en hel Vesuvio?

Vesuvio är en klassisk italiensk pizza som kan variera i storlek men oftast är den ungefär 33 cm i diameter. Den innehåller cirka 720 kcal vilket gör den till en relativt energirik pizza.

Vilken pizza innehåller mest kalorier?

När det gäller pizza innehåller de flesta kalorier. Det beror på vilken sorts pizza man äter. En typisk pizza innehåller cirka 350-400 kalorier. Det beror också på vilken sorts tomatsås och ost som används. En margarita pizza innehåller ungefär 250 kalorier, medan en chicago-pizza innehåller upp emot 600 kalorier.

En vanlig pizza innehåller mellan 600 och 800 kalorier.

Go up