Hur delar man en händelse på instagram?

Hur delar man en händelse på Instagram?

När du vill dela en händelse med dina vänner på Instagram ska du först och främst öppna appen och logga in. Sedan ska du trycka på den blå cirkeln uppe i högra hörnet för att starta kameran. Tryck sedan på den vita fliken längst ner på skärmen för att ta bilden. När du är klar kan du trycka på den gröna cirkeln för att publicera den. Du kan också skicka den direkt till en vän genom att trycka på den gröna cirkeln bredvid deras namn. Om du vill kan du också ge bilden en rubrik och en beskrivning.

Table
  1. Kan man dela en Instagram story?
  2. Hur delar man ett inlägg på story?
  3. Vad är Repost på Instagram?
    1. Hur lägger man upp en händelse?

Kan man dela en Instagram story?

Ja, det kan man. När en person har delat en historia på Instagram kan andra personer se den och läsa kommentarerna under den. De kan också klicka på "Delad" för att se historien på deras egen Instagram-flöde.

Hur delar man ett inlägg på story?

Att dela ett inlägg på story är väldigt enkelt. Gå in på inlägget du vill dela och klicka på dela-knappen. Då kommer du till en sida där du kan välja vilka du vill dela inlägget med. Du kan välja mellan dina vänner på Facebook, dina kontakter i telefonboken, dina Twitter-följare och andra som du känner väl. Du kan också välja att publicera inlägget på din webbplats eller blogg.

Vad är Repost på Instagram?

Repost är en funktion på Instagram som gör det möjligt för användare att dela andras bilder och videos. Funktionen finns tillgänglig för alla användare oavsett om de är inloggade eller ej. När en användare väljer att dela en bild eller video med Repost-funktionen kopieras automatiskt länken till den ursprungliga publikationen och läggs till i den egna publikationen.

LÄS  Hur långt är göteborgsvarvet?

Hur lägger man upp en händelse?

När man ska berätta om en händelse, är det viktigt att följa en struktur. För det första, bör man beskriva vilken händelse det är som har hänt. Därefter ska man berätta i ordalag hur händelsen utvecklades. Till sist, avslutar man med en sammanfattning av händelsen.

För att illustrera hur man lägger upp en händelse, tänkte vi ta ett exempel. Vi kommer att berätta om en resa till Italien som vi gjorde förra året.

Vi börjar med att beskriva resan. Den gick till Italien, och vi åkte med flyg. Vi landade i Rom och tog en taxi till vårt hotell.

Därefter berättar vi om vår vistelse i Rom. Vi besökte bland annat Colosseum och Forum Romanum. Vi åt också god mat och drack vin på restauranger.

Till sist, avslutar vi med en sammanfattning av resan. Vi hade en trevlig resa till Italien, och vi fick se mycket av den historiska staden Rom.

Man kan dela en händelse på Instagram genom att publicera en bild eller en film av händelsen tillsammans med en kort beskrivning. Instagram erbjuder även funktionen att dela en händelse live, vilket innebär att alla som följer dig på Instagram kan se händelsen direkt i deras nyhetsflöde.

Go up