Hur nollställer man en iphone?

Om du vill nollställa (återställa) din iPhone till fabriksinställningarna, kan du använda två olika metoder. Den första metoden går ut på att du använder iTunes på din dator för att återställa iPhone. Den andra metoden går ut på att du använder en särskild programvara för att återställa iPhone, och kan användas om du inte har tillgång till datorn.

Om du vill använda iTunes på din dator för att återställa iPhone, kopplar du in iPhone till datorn med Lightning-kabeln. Sedan startar du iTunes och håller ner tangenten Shift (Windows) eller Option (Mac) samtidigt som du klickar på Återställ-knappen. iTunes frågar om du verkligen vill återställa iPhone, och om du trycker Ja så återställs iPhone till fabriksinställningarna.

Om du vill använda en särskild programvara för att återställa iPhone, kan du ladda ner programmet iTools från Apples hemsida. När du laddat ner och installerat programmet, startar du det och klickar på knappen Återställ iPhone. Sedan väljer du vilken version av iOS som du vill återställa iPhone till, och trycker på Återställ-knappen. Programmet kommer nu att starta och återställa iPhone till fabriksinställningarna.

Table
  1. Hur nollställer man en iPhone för att sälja?
  2. Kan man nollställa en iPhone utan SIM kort?
  3. Vad innebär det att nollställa iPhone?
    1. Hur återställer man en iPhone utan Apple-ID?

Hur nollställer man en iPhone för att sälja?

Nollställer man en iPhone för att sälja den måste man först ta bort alla personliga data, lösenord och annat som identifierar ägaren. Därefter laddar man ner den senaste firmwaren (ios) till datorn och ansluter iPhone till datorn med USB-kabeln. Efter det trycker man på "shift" och "restore" samtidigt och väljer sedan firmwarefilen som laddats ner. iPhone startar sedan upp med ny firmware och är redo att säljas.

LÄS  Hur länge är katter gravida?

Kan man nollställa en iPhone utan SIM kort?

iPhone är en telefon som använder sig av ett operativsystem kallat iOS. Det går inte att nollställa en iPhone utan SIM-kort, eftersom operativsystemet kräver att det finns ett aktivt SIM-kort installerat för att kunna startas. Om du vill nollställa en iPhone utan att ta bort operativsystemet, kan du använda ett särskilt verktyg som heter iTunes. Med iTunes kan du starta telefonen i DFU-läge och nollställa den på detta sätt.

Vad innebär det att nollställa iPhone?

Nollställa iPhone innebär att alla data och appar som finns på telefonen raderas och den startas om från scratch. Det kan vara ett bra alternativ om du vill starta om din iPhone helt och hållet, eller om du har problem med telefonen och vill starta om den med en ren installation.

Hur återställer man en iPhone utan Apple-ID?

Om du vill återställa en iPhone utan Apple-ID kan det vara lite svårt. För det första, måste du ha en iTunes-kopia av telefonen. Om du inte har det, måste du ta bort iCloud och lösenordet. Sedan måste du ansluta telefonen till datorn och köra iTunes. När du startar iTunes, kommer du se en ikon för en iPhone som inte är ansluten till iTunes. Klicka på ikonen och iTunes kommer att starta en återställningsprocess. Om du inte har något Apple-ID, kommer du bli ombedd att skapa en.

I artikeln beskrivs hur man nollställer en iphone. Detta görs genom att trycka på "Home" och "slutar" samtidigt, vilket startar en reset-process.

Go up