Hur kopplar man airpods?

AirPods är trådlösa hörlurar som är lätta att använda och som ger dig en fantastisk ljudupplevelse. De är kompatibla med iPhone, iPad, Apple Watch, Mac och andra enheter som stöds av Bluetooth. AirPods ansluts till enheten genom att du håller in en av hörlurarna och väljer AirPods i inställningarna för Bluetooth. Du kan också ansluta AirPods till enheten genom att koppla in dem i Lightning-porten.

Table
  1. Hur kan man koppla AirPods till iPhone?
  2. Varför kopplas inte mina AirPods?
  3. Hur får man igång sina AirPods?
    1. Hur kopplar man AirPods Pro till iPhone?

Hur kan man koppla AirPods till iPhone?

AirPods är trådlösa hörlurar som Apple lanserade den 13 december 2016. Hörlurarna ansluts till en enhet genom Bluetooth. Du kan ansluta AirPods till din iPhone genom att först koppla in hörlurarna i den trådlösa laddaren som följer med AirPods. Därefter kan du ansluta laddaren till din iPhone. AirPods laddas även upp när de är anslutna till en enhet.

Varför kopplas inte mina AirPods?

AirPods är trådlösa hörlurar som är kopplade till din iPhone eller iPad. De ansluts till din enhet via Bluetooth och ger dig friheten att lyssna på musik, samtal och annat utan kablar. Om du upplever att dina AirPods inte kopplas, kan det bero på flera olika problem.

För det första kan det vara ett problem med Bluetooth-signalen. Om du befinner dig för långt ifrån din enhet, eller om det är för mycket störande interferens, kan AirPods inte kopplas. För att lösa detta, kan du testa att flytta närmare din enhet eller använda ett andra Bluetooth-enhet för att se om det fungerar bättre.

Om det inte är ett problem med Bluetooth-signalen, kan det vara ett problem med batteriet. AirPods har ett inbyggt batteri som laddas upp när de ligger i laddningshållaren. Om laddningshållaren är avstängd eller om AirPods inte ligger rätt i den, kan laddningen inte ske. För att lösa detta, testa att kontrollera laddningshållaren och ansluta AirPods ordentligt.

LÄS  Hur länge löper en hund?

Om det fortfarande inte fungerar, kan det vara ett problem med enheten. Kontrollera att din enhet är uppdaterad med den senaste iOS-versionen och att AirPods är uppdaterade till den senaste firmware-versionen. Om det fortfarande inte fungerar, kontakta Apple Support.

Hur får man igång sina AirPods?

AirPods är trådlösa hörlurar som kräver en aktivering innan de kan användas. Den aktiveringen sker automatiskt när du tar AirPods ur förpackningen och håller dem i närheten av din iPhone. Om du inte har en iPhone kan du aktivera AirPods med hjälp av en Apple Watch.

Hur kopplar man AirPods Pro till iPhone?

AirPods Pro är trådlösa hörlurar som levereras med en laddningskabel och en liten förvaringsväska. Hörlurarna är kompatibla med iPhone, iPad och iPod touch med iOS 13.2 eller senare. Du kan ansluta AirPods Pro till din enhet på följande sätt:

1. Koppla in laddningskabeln i en USB-port på din enhet och anslut den andra änden av kabeln till hörlurarna.

2. Öppna hörlurarna och tryck på och håll in AirPods Pro-knappen i ca fem sekunder. Hörlurarna bör nu börja laddas.

3. När laddningen är klar kan du släppa AirPods Pro-knappen.

4. Tryck på AirPods Pro-knappen en gång för att aktivera hörlurarna.

5. Anslut hörlurarna till din enhet genom att trycka på AirPods Pro-knappen och hålla den intryckt i ca två sekunder.

6. Hörlurarna är anslutna och du kan nu använda dem.

Airpods är trådlösa hörlurar som kopplas till telefonen genom bluetooth. För att koppla in airpods, trycker du en av hörlurarna mot telefonen tills den blir synlig i telefonens bluetooth-läge. Sedan trycker du på den andra hörluren och håller den mot telefonen tills den också blir synlig. Airpods är nu kopplade till telefonen.

Go up