Hur funkar tinder?

Tinder är en app som används för att hitta potentiella dejter. Appen använder GPS så att du kan se vilka personer som befinner sig i din närhet. Du kan sedan swipa (välja) höger eller vänster om du gillar personen eller inte. Om två personer swiper höger på varandra så bildas en match och de kan börja chatta.

Table
  1. Måste man betala för att se likes på Tinder?
  2. Vem kan se mig på Tinder?
  3. Vad betyder de olika tecknen på Tinder?
    1. Vad kostar det att vara med i Tinder?

Måste man betala för att se likes på Tinder?

Det finns inget officiellt svar på frågan om man måste betala för att se likes på Tinder. Det finns dock många användare som menar att det är så, eftersom det inte går att se vilka personer som har likat ens profil om man inte betalar för Tinder Plus. Detta är dock bara en teori, och det finns ingen bevis för att det är så.

Vem kan se mig på Tinder?

Tinder är en populär dejtingapp som används av miljontals människor världen över. Precis som med alla andra dejtingappar finns det några saker du bör tänka på innan du använder Tinder. Vem kan se mig på Tinder?

Om du vill vara helt säker på att ingen annan än de personer du vill se dina profilbilder får se dem kan du gå in på inställningar och välja "bara du". Då kommer bara de personer du har godkänt få se dina profilbilder. Om du vill vara mer öppen kan du välja "alla" istället, men tänk på att det finns en risk att någon obehörig kan se dina profilbilder.

LÄS  Hur växer broccoli?

Om du vill ha mer information om hur du använder Tinder kan du läsa vår guide här: https://www.tinderguiden.se/vem-kan-se-mig-pa-tinder/

Vad betyder de olika tecknen på Tinder?

Tinder är en populär dejtingapp som använder sig av olika tecken för att visa om en person är intresserad eller inte. Här är en guide till vad de olika tecknen betyder:

Pilen: Om personen har en pil framför sitt namn betyder det att de är intresserade av dig och vill bli kontaktade.

Hjärta: Om personen har ett hjärta framför sitt namn betyder det att de är intresserade av dig och vill bli tillagda som favorit.

Smilgrop: Om personen har en smilegrop framför sitt namn betyder det att de är intresserade av dig, men inte så mycket att de vill bli kontaktade.

Mun: Om personen har en mun framför sitt namn betyder det att de inte är intresserade av dig.

Vad kostar det att vara med i Tinder?

Att vara med i Tinder är helt gratis, men det finns olika sätt att betala för tjänsten. För att kunna använda alla funktioner i Tinder, som att se andra användares profiler och skicka meddelanden, måste man ha ett betalt VIP-medlemskap. Det kostar 69 kronor i månaden.

Att använda Tinder är enkelt. Man fyller i sitt namn, ålder, kön och laddar upp en bild. Sedan är det bara att börja swipa. Om någon gillar din profil kan man swipa till höger för att visa intresse, och om personen gillar dig tillbaka kan ni börja chatta.

Go up