Netflix gratis om man har spotify

Det finns ett enkelt sätt att få Netflix gratis om man har Spotify. Man kan använda sin Spotify-konto för att logga in på Netflix och därmed få tillgång till alla filmer och serier som finns tillgängliga på plattformen. Detta innebär att man inte behöver betala någon månadsavgift för Netflix, utan man kan se allt det man vill helt gratis.

För att göra detta behöver man bara gå in på Netflix hemsida och välja "logga in med Spotify". Sedan använder man sina Spotify-inloggningsuppgifter för att logga in på Netflix. Detta fungerar inte bara för Spotify-användare, utan även för alla andra som har ett Netflix-konto.

Detta är en mycket enkel och bekväm lösning för alla Spotify-användare som också vill ha tillgång till Netflix utan att behöva betala någon månadsavgift. Detta är en mycket bra lösning för alla som vill ha både Spotify och Netflix, men inte vill betala för bägge tjänsterna.

Det är möjligt att få Netflix gratis om man har Spotify. Detta eftersom Spotify har en avtal med Netflix. Om man har Spotify Premium och är inloggad på sin Spotify-konto, så kan man gå in på Netflix och välja 'Starta gratis månad'. På detta sätt får man tillgång till Netflix gratis i en månad.

ZO KRIJG JE GRATIS NETFLIX!! #LIFEHACK

Bekijk de video tot het einde! Haal SURFSHARK VPN hier: https://surfshark.deals/SADLIFE gebruik de promo code SADLIFE voor ...

Go up