Hur länge har messi spelat i barcelona?

Lionel Messi har spelat i Barcelona sedan 2004, då han var 17 år gammal. Messis karriär i Barcelona har varit en succé, med många titlar och priser.

Table
  1. Vem har spelat flest matcher i Barcelona?
  2. Vilka lag har Messi spelat i?
  3. Vem år bäst i världen på fotboll Messi eller Ronaldo?
    1. Hur mycket har Messi i lön?

Vem har spelat flest matcher i Barcelona?

I Barcelona har många storartade spelare spelat under åren. Ett av dessa är Lionel Messi som är känd för sitt otroliga skott. Men vem är den spelaren som har spelat flest matcher i Barcelona?

Det finns flera spelare som har spelat mycket matcher i Barcelona. En av dessa är Xavi som spelade 767 matcher för Barcelona. Efter honom kommer Lionel Messi som spelade 674 matcher för Barcelona. Därefter kommer Andrés Iniesta som spelade 629 matcher för Barcelona. Den spelaren som har spelat flest matcher i Barcelona är Xavi.

Vilka lag har Messi spelat i?

Lionel Andrés Messi (född 24 juni 1987) är en argentinsk fotbollsspelare som spelar för FC Barcelona och det argentinska landslaget. Messi är en av världens bästa fotbollsspelare och har vunnit flera individuella priser, däribland fem Guldbollen (The Ballon d'Or).

Messi började sin fotbollskarriär i sin hemstad Rosario. Han spelade för klubben Newell's Old Boys fram till 2004, då han skrev på för FC Barcelona. Under sin tid i Barcelona har Messi vunnit flera titlar, däribland sex spanska ligatitlar, tre Champions League-titlar och två Europamästerskap.

Messi har också representerat Argentina sedan 2004. Till dags dato har han spelat mer än 100 landskamper och gjort mer än 60 mål. Han är Argentinas all-time skyttekung.

Vem år bäst i världen på fotboll Messi eller Ronaldo?

Både Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är utomordentliga fotbollsspelare, men vem är bäst i världen?

LÄS  Hur mycket kostar en hund?

Messi är argentinaren som spelar för FC Barcelona. Han är en extremt skicklig dribbler och passerare och har blivit känd för sina fantastiska prestationer. Ronaldo är portugisaren som spelar för Real Madrid. Han är en snabb och stark spelare som är duktig på att avgöra matcher.

Båda spelarna har vunnit Ballon d'Or, världens bästa fotbollspelare, flera gånger. Messi vann den första utmärkelsen 2009 och har sedan dess vunnit den fem gånger. Ronaldo vann den första utmärkelsen 2008 och har sedan dess vunnit den tre gånger.

Vem som är bäst i världen på fotboll är en svår fråga att svara på. De är båda utomordentliga spelare som har gjort mycket för sin landslag och klubbar. Det är svårt att säga vem som är bäst, men det är säkert att de är två av de absolut bästa fotbollsspelarna i världen.

Hur mycket har Messi i lön?

Lionel Messi är en av världens största fotbollsspelare och vann den femte Ballon d'Or-utmärkelsen i januari 2018. Han är också en av världens högst betalda idrottare. I november 2017 rapporterades det att han tjänade cirka €120 miljoner under det år som gått, vilket motsvarar cirka 1,2 miljarder kronor. Av dessa pengar tjänade han drygt €100 miljoner på spel och reklam och resterande på bonusar och övriga inkomster.

Messi har spelat i Barcelona sedan 2003, då han var 16 år gammal. Han har sedan dess blivit en av världens bästa fotbollsspelare och vunnit flera titlar med Barcelona.

Go up