Hur mycket kostar disney plus?

Disney Plus är en streamingtjänst som erbjuder filmer, TV-program, dokumentärer och annat innehåll från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Tjänsten är gratis för de som prenumererar på Disney Plus under de första två månaderna, men kostar sedan 7,99 dollar i månaden. Det finns även ett familjepaket som kostar 14,99 dollar i månaden och ger tillgång till upp till sex personer.

Table
  1. Vad kostar Disney+ i månaden?
  2. Hur får man Disney Plus gratis?
  3. När höjs priset på Disney+?
    1. Kan man ha Disney Plus i en månad?

Vad kostar Disney+ i månaden?

Disney+ kommer att kosta 7,99 dollar i månaden, enligt The Verge. Det innebär att det blir en av de dyrare streamingtjänsterna på marknaden. Netflix kostar ca 9 dollar i månaden, och HBO Now kostar 14 dollar i månaden.

Hur får man Disney Plus gratis?

Disney+ är en streamingtjänst från Disney som man kan betala för att använda. Du kan också få Disney+ gratis genom att använda en kod.

När höjs priset på Disney+?

Disney+ är en streamingtjänst som lanserades i USA den 12 november 2019. Tjänsten erbjuder ett stort utbud av filmer, tv-program, dokumentärer och andra innehåll från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Priset för Disney+ varierar beroende på vilket land man bor i. I USA kostar tjänsten 6,99 dollar i månaden (eller 69,99 dollar per år). I Sverige kostar tjänsten 7,99 kronor i månaden (eller 79,99 kronor per år).

Det finns ingen uppgift om när priset kommer att höjas, men det är troligt att priset kommer att höjas när Disney+ lanseras i andra länder.

Kan man ha Disney Plus i en månad?

Många undrar om man kan ha Disney Plus i en månad? Svaret är ja, det går bra. Men det är viktigt att komma ihåg att man kan få en månads uppsägningstid om man vill avsluta sitt abonnemang.

LÄS  Hur blir man mäklare?

Att Disney Plus kommer att kosta 9,99 dollar i månaden är inget som kommer att förvåna någon. Det är en relativt låg kostnad för en streamingtjänst av denna kaliber.

Go up