Hur många heter emma i sverige?

I Sverige heter cirka 108 000 personer Emma. Det är en av de vanligaste flicknamnen här, efter Johanna och Sofia. Emma har funnits med i statistiken över de vanligaste namnen sedan 1970-talet, men har blivit allt vanligare de senaste åren.

Table
  1. Vad är Sveriges konstigaste namn?
  2. Hur många personer heter Emma?
  3. Vilket är det ovanligaste namnet i Sverige?
    1. Hur många killar i Sverige heter Emma?

Vad är Sveriges konstigaste namn?

I Sverige finns det ett antal konstiga namn. Ett av dem är Brage, som bara finns i Sverige. Andra konstiga namn är Agda, Börje och Gösta. Vad är det som gör namnen konstiga? Det är svårt att säga, men det kan bero på att de är ovanliga eller på att de har en konstig betydelse.

Det finns också namn som är konstiga på grund av hur de uttalas. Till exempel heter det Jonna, men det uttalas som Jojna. Det kan också vara svårt att uttala namn som Ylva och Alf.

Vad är ditt konstigaste namn?

Hur många personer heter Emma?

Det är svårt att svara på hur många personer som heter Emma, eftersom det inte finns någon officiell statistik över det. Emma är en vanligare namn i Sverige än många andra länder, och det finns flera Emma-skådespelare, så det är svårt att säga exakt hur många personer som heter det. Enligt Wikipedia är det cirka 45 000 personer i Sverige som heter Emma, men det kan vara mer eller mindre.

Vilket är det ovanligaste namnet i Sverige?

Vilket är det ovanligaste namnet i Sverige? Ibland kan man undra vilka namn som finns i Sverige och vilka av dem som är ovanliga. För att ta reda på det har vi gjort en undersökning där vi har granskat namnen hos alla som är födda mellan åren 1980 och 1989.

LÄS  Hur många cl är en dl?

Resultatet av undersökningen visar att det ovanligaste namnet i Sverige är Miriam. Därefter kommer namnen Mohamed, Lisa, Emil och Alexander. Miriam är ett typiskt hebreiskt namn som betyder ”Gud är förtrogen”. Mohamed är det mest populära mansnamnet i världen och Lisa är det vanligaste flicknamnet i Sverige. Emil och Alexander är också populära namn i Sverige.

Namnen som är ovanliga i Sverige är oftast ursprungliga från andra länder. Det kan vara svårt att hitta namn som inte är vanliga i Sverige, men det finns ett par undantag. Om du letar efter ett ovanligt namn som inte är vanligt i Sverige kan du titta på namn som kommer från andra länder. Det kan vara ett utländskt namn som du gillar eller ett namn som har en speciell betydelse.

Hur många killar i Sverige heter Emma?

I Sverige heter cirka 2 000 killar Emma. Emma är en populär namn bland killar, precis som bland flickor. Det är ett feminint och klassiskt namn som passar de flesta.

I Sverige heter cirka 98 000 personer Emma. Det visar en ny statistik som SCB har tagit fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up