Mörkt hjärta hur många avsnitt?

“Mörkt hjärta” är en svensk dramaserie som har premiär den 9 november 2018 på SVT1. Serien är producerad av SVT och regisserad av Charlotte Brandström. I huvudrollerna syns Emelie Jonsson, Johannes Bah Kuhnke och Lisa Henni.

I “Mörkt hjärta” spelar Emelie Jonsson en kvinna vid namn Frida som lider av en sjukdom som gör att hon inte kan se i mörker. Hon får en son vid namn Harry som också är blind. Harrys pappa Johannes Bah Kuhnke spelar en man vid namn Erik som inte tycker om att Frida och Harry bor tillsammans. Lisa Henni spelar Fridas syster Elin.

I serien “Mörkt hjärta” berättas historien om Frida, Harry och Erik.

Table
  1. Hur många avsnitt är Mörkt hjärta?
  2. Hur många avsnitt ett märkt hjärta?
  3. Vilket fall är Mörkt hjärta baserat på?
    1. Vart kan man streama Mörkt hjärta?

Hur många avsnitt är Mörkt hjärta?

Mörkt hjärta är en svensk thrillerserie som startade den 14 september 2018 på SVT. Serien består av tio avsnitt och handlar om den unga kvinnan Elin som efter ett traumatiskt händelseförlopp flyttar tillbaka till sin hemstad och tar uppdraget som polis. Elin blir snart inblandad i ett brott som leder till att hon måste utreda sin egen familjs historia.

Mörkt hjärta är en spännande och intensiv serie som håller intresset vid liv från första till sista avsnittet. Serien är regisserad av Lisa Ohlin som tidigare har regisserat filmen Lilla spöket Laban och TV-serier som Bron och Modus. Den produktionsbolag som står bakom Mörkt hjärta är FLX, som tidigare producerat serier som Bonusfamiljen, Stockholm White och Vår tid är nu.

LÄS  Hur tar man en skärmdump?

Hur många avsnitt ett märkt hjärta?

Märkt hjärta kan indikera olika saker, beroende på vad som är märkt. Ibland används ett märkt hjärta för att visa att hjärtat arbetar normalt, medan ett annat märke kan användas för att visa att hjärtat är skadat. Hur många avsnitt ett märkt hjärta har kan också visa olika saker.

Vilket fall är Mörkt hjärta baserat på?

Detta fall är baserat på en deckare av samma namn av den svenske deckarförfattaren Leif GW Persson. I deckaren ingår en mordgåta där personer med mörka hjärtan är inblandade. Vilket fall är Mörkt hjärta baserat på?

Vart kan man streama Mörkt hjärta?

Var kan man streama Mörkt Hjärta?

Netflix

Viaplay

HBO Nordic

C More

Mörkt Hjärta är en svensk dramaserie som går under namnet "Dark Heart" på engelska. Serien är producerad av SVT och premiärvisades den 7 november 2018 på SVT1. I serien följer vi den unga polisen Will Dormer som efter en baksmälla under ett spaningsuppdrag i London hamnar på sjukhus. Där tar han beslutet att avsluta sitt liv, men återvänder istället till Sverige för att avsluta ett annat uppdrag. Men allt går inte som han tänkt sig och han hamnar snart in i en livsfarlig spiral.

Mörkt Hjärta kan ses på Netflix, Viaplay, HBO Nordic och C More.

Mörkt hjärta ska bli en serie på tio avsnitt.

Go up