Vad kostar spotify

Spotify är en populär streamingtjänst för musik som erbjuder miljontals låtar från hela världen. Det är ett av de mest använda streamingalternativen, men vad kostar det?

Spotify erbjuder tre typer av abonnemang: Gratis, Premium och Family. Gratis-abonnemanget är helt gratis, men kommer med reklam och begränsade funktioner. Premium-abonnemanget kostar 99 SEK/månad och erbjuder full tillgång till tjänsten utan reklam och med fler funktioner. Family-abonnemanget kostar 149 SEK/månad och erbjuder samma funktioner som Premium-abonnemanget, men med möjlighet att dela upp till 6 personer.

Spotify erbjuder även Student-abonnemanget som kostar 49 SEK/månad. Detta abonnemang är speciellt anpassat för studenter och erbjuder samma funktioner som Premium-abonnemanget. För att kunna få Student-abonnemanget måste man bevisa att man är student.

Spotify erbjuder även ett månadsvis eller årligt prenumeration som kostar 119 SEK/månad eller 1188 SEK/år. Prenumerationen ger dig tillgång till samma funktioner som Premium-abonnemanget, men med rabatterade priser.

Spotify är en bra och kostnadseffektiv streamingtjänst som är lätt att använda. Det finns många alternativ att välja mellan beroende på dina behov och budget. Så om du letar efter en streamingtjänst som erbjuder miljontals låtar till låg kostnad, är Spotify ett bra alternativ.

En slutsats som kan dras efter att ha undersökt kostnaden för Spotify är att Spotify finns tillgängligt i tre olika planer som ger olika nivåer av service och funktioner, och att prissättningen börjar på cirka 10 SEK per månad. Därför är Spotify ett kostnadseffektivt sätt att njuta av musik, podcast och andra innehåll.

How to Setup Spotify Premium Family Account - 2021

...

Go up