Hur många mål har zlatan gjort?

Zlatan Ibrahimovic är en av de mest framgångsrika fotbollsspelarna genom tiderna. Hans karriär har gett honom mer än 400 mål på mer än 700 matcher. Ibland ställs frågan hur många av dessa mål som är äkta, men det spelar ingen roll – det är ändå en enorm prestation.

Zlatan Ibrahimovic började sin karriär i Malmö FF, där han gjorde 28 mål på 52 matcher. Sedan gick han till Ajax Amsterdam, där han gjorde två mål på 15 matcher. Därefter gick han till Juventus, där han gjorde sex mål på 33 matcher.

Efter Juventus gick han vidare till Inter, där han gjorde 57 mål på 87 matcher. Därefter gick han till Barcelona, där han gjorde 16 mål på 46 matcher. Efter Barcelona gick han till PSG, där han fortfarande spelar. Här har han gjort 178 mål på 199 matcher. Totalt har han gjort 401 mål på 717 matcher.

Zlatan Ibrahimovic är fortfarande aktiv, och det är möjligt att han kommer att passera 500 mål vid någon tidpunkt. Han har alla möjligheter att bli den främste målskytten genom tiderna.

Table
  1. Hur många mål har Zlatan gjort 2022?
  2. Hur många lag har Zlatan gjort mål mot?
  3. Vem har gjort mest mål i landslaget?
    1. Hur många trofeer har Zlatan?

Hur många mål har Zlatan gjort 2022?

Zlatan Ibrahimovic är en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare genom tiderna. Hans karriär har gett honom många framgångar, men även en hel del motgångar. Men en sak som ingen kan ifrågasätta är hans talang och skicklighet i att göra mål.

Under sin karriär har Zlatan gjort många mål, och 2022 ser inte ut att bli något undantag. Om allt går som planerat kommer han att göra ytterligare mål och ta Sverige till VM.

Att göra mål är ingen enkel uppgift, och det krävs mycket talang och skicklighet. Zlatan är en av få spelare som verkligen kan göra mål på alla möjliga sätt. Hans teknik och skott är oslagbara, och det är ingen slump att han är en av de mest målfarliga spelarna i världen.

Om allt går som planerat kommer Zlatan att göra många mål under VM 2022. Hans skicklighet och talang kommer att visa sig på planen, och Sverige kommer att vinna många matcher. Zlatan är en av de främsta anledningarna till att Sverige har en så god chans att vinna VM.

LÄS  Hur uppstår vindar?

Hur många lag har Zlatan gjort mål mot?

Zlatan Ibrahimovic är en av de främsta anfallarna i världen. Hans imponerande statistik talar för sig själv. Totalt har han gjort 369 mål på 708 matcher under sin karriär. Det innebär att han gör 0,52 mål per match.

När det gäller landslagsmål har han gjort 62 mål på 116 matcher. Det innebär att han gör 0,53 mål per match.

I klubblag har han gjort 307 mål på 592 matcher. Det innebär att han gör 0,52 mål per match.

Zlatan Ibrahimovic har alltså gjort mål mot samtliga lag som han har mött i sin karriär.

Vem har gjort mest mål i landslaget?

I dagens artikel ska vi ta en titt på vem som har gjort mest mål i landslaget. Svenska landslaget har spelat många matcher genom åren och det har gjorts många mål. Men vem är den främste målskytten i landslaget?

Vi har gjort en lista över de främsta målskyttarna i landslaget och vi börjar med den som har gjort mest mål, nämligen Zlatan Ibrahimovic. Zlatan Ibrahimovic har gjort 62 mål för landslaget och är därmed den främste målskytten i landslaget. Han är också den som har spelat flest landskamper för Sverige, nämligen 116.

Andra på listan är Henrik Larsson som har gjort 37 mål för landslaget och Anders Svensson som har gjort 36 mål. Dessa tre spelare är de som har gjort flest mål för Sverige.

Zlatan Ibrahimovic är därmed den främste målskytten i landslaget och han kommer sannolikt att hålla den titeln ett bra tag framöver.

Hur många trofeer har Zlatan?

Zlatan Ibrahimovic är en av världens bästa fotbollsspelare och har vunnit många troféer under sin karriär. Den svenske stjärnan har bl.a. vunnit ligatitlar i Holland, Italien och Spanien samt Champions League med Barcelona. Zlatan har även vunnit flera individuella priser, bl.a. Guldbollen (Sveriges bästa fotbollsspelare) sex gånger.

Trots att han inte spelar i landslaget längre så är Zlatan fortfarande en av Sveriges mest populära idrottare. Hans troféer är ett starkt bevis på detta.

Zlatan har gjort drygt 360 mål under sin karriär.

Go up