Vad är chromecast

Chromecast – vad är det? Chromecast är ett mediaspelare-tillbehör som gör det möjligt att streama innehåll från en personlig enhet, som en smartphone, till en större skärm, som din tv. Det kommer från Google och är en av de mest populära streaming-enheterna på marknaden.

Chromecast är en liten HDMI-enhet som ansluts till din tv. När du har anslutit den till din tv och till en strömkälla kan du använda den för att strömma innehåll från din smartphone eller dator. Chromecast ansluter direkt till internets trådlösa nätverk för att strömma innehåll från ett stort antal streaming-tjänster, som Netflix, YouTube och Spotify. Allt du behöver göra är att trycka på den rätta knappen på din smartphone eller dator, så skickas innehållet direkt till din tv.

Chromecast är även kompatibelt med en mängd olika appar som gör det möjligt att skicka innehåll direkt från din enhet till din tv. Detta innebär att du kan visa foton, spela spel, kolla på filmer och mycket mer utan att behöva ansluta något annat till din tv. Chromecast är ett bra val för de som vill ha en enkel och bekväm lösning för att streama innehåll till sin tv.

Slutsatsen av artikeln är att Chromecast är en slags enhet som kan användas för att strömma innehåll från en dator eller en mobil enhet till en HDTV, vilket ger användarna möjlighet att njuta av sina favoritprogram eller filmer på ett bekvämt sätt. Chromecast är en enkel och bekväm lösning för att strömma innehåll och är ett bra alternativ för dem som letar efter ett sätt att titta på innehåll på en stor skärm.

LÄS  Vad är spotpris

What is a Chromecast Device and How to Cast | Chromecast 101

...

Så fungerar Google Chromecast med Google TV i Sverige

...

Go up